-
ВКУСОВЕ
100% натурална газирана вода, инфузирана с плодове и зеленчуци
- Прясна, кристално чиста изворна вода.
- Атрактивна. Вкусна. Намалява отпадъците.
- Естествено освежаваща, без захар, изкуствени вкусове и калории.
Алекс и Джак създават DASH water, след като работят години наред в производството на масови безалкохолни напитки. И двамата имат фермерски опит и знаят от първа ръка колко много продукция никога не достига чиниите ни. Затова решават, че е време да променят тази практика.
Целта им е да хидратират потребителите и същевременно да намалят изхвърлянето на "несъвършените на външен вид" плодове и зеленчуци.
защо неугледни плодове?
DASH инфузират супер вкусните води с истински, невероятни плодове. Това са огънати, смачкани, извити, деформирани плодове, на които другите казват „не“. Приемайки тези "недостатъци", DASH помагат в борбата с разхищаването на храна, което се случва, като до 40% от плодовете и зеленчуците, отглеждани в Обединеното кралство, се изхвърлят. Това е сериозно плашеща статистика за сериозен проблем, който трябва да бъде решен. В Dash преценяват съставките само по вкуса - външният вид никога не е от значение. Така че, докато са придирчиви към вкуса, не ги интересува дали плодът е ударен, извит, счупен или смачкан. Искат да дадат своя принос в борбата с хранителните отпадъци, така че като казват „да“ на продукцията, на която другите казват „не“, те правят напитки с вкус и в малка степен помагат за повишаване осведомеността относно големия проблем с отпадъците.
DASH инфузират супер вкусните води с истински, невероятни плодове. Това са огънати, смачкани, извити, деформирани плодове, на които другите казват „не“. Приемайки тези "недостатъци", DASH помагат в борбата с разхищаването на храна, което се случва, като до 40% от плодовете и зеленчуците, отглеждани в Обединеното кралство, се изхвърлят. Това е сериозно плашеща статистика за сериозен проблем, който трябва да бъде решен. В Dash преценяват съставките само по вкуса - външният вид никога не е от значение. Така че, докато са придирчиви към вкуса, не ги интересува дали плодът е ударен, извит, счупен или смачкан. Искат да дадат своя принос в борбата с хранителните отпадъци, така че като казват „да“ на продукцията, на която другите казват „не“, те правят напитки с вкус и в малка степен помагат за повишаване осведомеността относно големия проблем с отпадъците.