ROY

КОМБУЧА

Мисията на ROY е да представи ново поколение напитки:

произведени с пълна прозрачност, богати на вкус и създадени от висококачествени съставки.

Веган, без глутен, без лактоза

НАЙ-ДОБРИТЕ БИО СЪСТАВКИ

произведени в берлинската пивоварна ROY

КАК СТАРТИРАТ?

ROY е основана през 2019 г. с ясната цел – да създаде ново поколение напитки. В своята берлинска пивоварна те приготвят висококачествена био комбуча, следвайки изпитана 2000-годишна традиция.

Комбучите на ROY са естествено освежаващи и енергизиращи, приготвени от чайове с най-високо качество и богати на органични киселини и витамини от група B.

Марката поставя изключително високи стандарти за качество и вкус, а с комбучата си ROY има амбицията да въведе нова ера в света на освежаващите напитки – прозрачно произведени, по-разнообразни на вкус и по-добри както за човека, така и за планетата.

КАКВО Е КОМБУЧА?

Комбуча е ферментирал пенлив чай, създаден по естествен път от жива култура, наречена SCOBY (Symbiotic Culture of Bacteria and Yeast – симбиотична култура от бактерии и дрожди*).

Комбучите на ROY се приготвят само от висококачествени био съставки – внимателно подбрани чайове, студено пресовани сокове и цели плодове, сурова кафява захар и естествена комбуча култура (SCOBY). Резултатът е естествено освежаваща, лека и балансирана напитка, пълна с характер, вкус и жизненост.

ГАМА

ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

Ще се радваме да отговорим. За повече информация и заявки, пишете ни.